Despre noi

Operatorul magazinului online wwww.invitatiipentrununta.ro,
S.C. CRISSELLA IMP - EXP TRANSPORT PRESTARI CONSULTING SRL
Adresa Sfanta Vineri nr 2 sector 3 Bucuresti. cod postal 030204
Numarul de identificare al companiei: CUI RO 343173
Inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/5008/1991, Capital social 1000 Ron,

Inregistrata la Autoritatea Nationala de Prelucrarea a Datelor cu Carectar Personal

Număr Registrul General: 0026945
Număr infochiosk: 70754157224
Data: 29/11/2014

garanteaza ca informatiile personale transmise website-ului www.invitatiipentrununta.ro nu vor fi folosite abuziv de catre S.C. Crissella Imp-Exp SRL. in nicio imprejurare. 

 

SC CRISSELLA SRL are ca activitate de peste 30 ani de zile comercializarea produselor de Nunta si Botez...

Firma noastra va sta la dispozitie cu un magazin online unde puteti gasi invitatii in mare parte din import embosate, cu folio, cu margini stantate in diverse modele, si chiar modele facute de mana, la preturi decente,precum si o gama larga de accesorii...

Deci, daca ai o nunta, o onomastica, un botez, o intilnire de afaceri sau orice alta ocazie speciala nu mai alerga...

Mai intai sa ne lamurim in privinta semnificatiei unei Invitatii de Nunta in cazul in care nu o cunosti deja.

Ei bine, invitatiile de nunta sunt mai mult decat anuntul unei viitoare casatorii, semnificatie cu care sunt percepute de cei mai multi participanti care vad in ele ,, bilete care fac posibila intrarea la petrecere''. Am exagerat si noi un pic dar cert este ca lumea le percepe in acest sens.
Noi iti vom spune ca mai mult decat atat, Invitatiile de Nunta reflecta valoarea sentimentului si exprima inalta apreciere si respectul fata de oaspeti.

In acelasi timp, Invitatiile de Nunta sunt marturia dragostei, pasiunii si armoniei dintre doua inimi care se unesc pentru totdeauna intr-o poveste de dragoste fara sfarsit. Invitatiile tin foarte mult de gustul fiecaruia.

Nu exista modele urate, ci doar modele care nu vi se potrivesc.
Unele mirese isi doresc un model cu ingerasi, altor mirese acest model li se poate parea de prost gust. Unele mirese vor dori ceva sobru, altele ceva colorat. Incercati sa alegeti ceva in acord cu personalitatea dumneavoastra si cu mesajul pe care vreti sa-l transmiteti. Daca nu aveti in minte un anumit model, pe care-l veti cauta indiferent cate alte modele interesante va fac cu ochiul, atunci va sfatuiesc sa parcurgeti modelele prezentate. Nu stati prea mult pe ganduri, puneti degetul pe prima care va face cu ochiul. Alegeti la prima impresie avand incredere in gustul dumneavoastra. Daca veti implica prea mult intelectul in aceasta alegere, veti pierde imens de mult timp, osciland intre modele si cerand parerea si altor persoane. Parerile din afara nu vor face altceva dacat sa va zapaceasca de tot. Asta pentru ca fiecare are alte gusturi...

Pentru ca fiecare amanunt trebuie sa fie perfect ne-am gandit si la accesoriile necesare unei nunti sau botez de poveste.
Accesoriile sunt amanuntele care personalizeaza si dau culoare nuntii sau botezului dumneavoastra, cireasa de pe tort care face diferenta: sunt intotdeauna elementele care dau imaginea finala, "finisajul lucrarii"...

 

 

Medvi Design

Creare Magazin Online