Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Termeni generali   

 Operatorul magazinului online wwww.invitatiipentrununta.ro,
S.C. CRISSELLA IMP - EXP TRANSPORT PRESTARI CONSULTING SRL
Adresa Sfanta Vineri nr 2 sector 3 Bucuresti. cod postal 030204
Numarul de identificare al companiei: CUI RO 343173
Inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/5008/1991, Capital social 1000 Ron,

Inregistrata la Autoritatea Nationala de Prelucrarea a Datelor cu Carectar Personal

Număr Registrul General: 0026945
Număr infochiosk: 70754157224
Data: 29/11/2014

garanteaza ca informatiile personale transmise website-ului www.invitatiipentrununta.ro nu vor fi folosite abuziv de catre S.C. Crissella Imp-Exp SRL. in nicio imprejurare.  

Protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Sc Crissella Srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.invitatiipentrununta.ro informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Sc Crissella Srl, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre www.invitatiipentrununta.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre www.invitatiipentrununta.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Sc Crissella Srl atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Sc Crissella Srl,  strada sfanta vineri nr 2 sector 3 bucuresti, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, sc crissella poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

www.invitatiipentrununta.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.invitatiipentrununta.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

 

De asemenea, www.invitatiipentrununta.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Date personale pe care le prelucrăm

Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră. Puteți vedea politica noastră de confidențialitate a datelor cu caracter personal la Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal.

www.invitatiipentrununta.ro este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

• Nume și prenume

• E-mail

• Număr de telefon

• Detalii de facturare și plată


> De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

Comenzi www.invitatiipentrununta.ro

• Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul comenzii dvs
• Număr de telefon – vă vom contacta dacă apar probleme la livrarea produselor dvs
• Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
• Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a vă emite factura

Suport www.invitatiipentrununta.ro

• Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica
• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a vă rezolva problema
• Număr de telefon – vă vom contacta pentru a grăbi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi înregistrată pentru a documenta problema dvs și rezolvarea ei
• Detalii IP & sesiune pe www.invitatiipentrununta.ro – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea oferi serviciul de comunicare Chat și pentru a vă putea răspunde la întrebări aflând ce pagini ați vizitat în cadrul sesiunii pe www.invitatiipentrununta.ro

Funcționarea site-ului www.invitatiipentrununta.ro

• Adresă IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet
• Informații cont www.invitatiipentrununta.ro – informațiile dvs vor fi păstrate în CRM-ul intern pentru a permite vânzătorilor noștri și site-ului www.invitatiipentrununta.ro să vă ofere o experiență personalizată

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal Newsletter www.invitatiipentrununta.ro

• Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal.
• E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul.

Comportament online

• Datele dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagina Politică cookies


> Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei www.invitatiipentrununta.ro situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la Amazon Web Services care se află în Germania. Datele dvs personale pentru newsletter vor fi încărcate în Newsman,Mailchimp si Exponea care vor acționa ca împuterniciti pentru www.invitatiipentrununta.ro. Procesatorii operează livrarea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidentialitate poate fi consultata la Newsman, Mailchimp, Exponea

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

  • mobilPay si PlatiOnline – furnizori servicii de plata online
  • Google Analytics – furnizor analiza trafic site
  • Urgent Cargus - furnizori servicii de curierat


> Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru comenzile din www.invitatiipentrununta.ro datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.


> Care sunt drepturile dvs

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la office@invitatiipentrununta.ro.

Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail office@invitatiipentrununta.ro.. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.

 

Medvi Design

Creare Magazin Online